zondag 30 mei 2010

the farmer's wife

Hallo,
kwam mijn mensenmama toch gisteren bij minewood quilting vandaan met een prachtig boek!! The farmer wife sampler quilt!. Maarja veel te moeilijk voor een kleine poezemeid dus dat moet ze zelf maar doen! De dames uit onze quiltgroep gaan er ook aan beginnen maar eerst gaan we maar eens werken aan een vertaling van al die mooie brieven en patroontjes.
Ze was ook erg enthousiast over de mallen van Marti Mitchell en de uitleg hierover. Er ligt hier alweer een mooi patroon voor een leuke kerstloper.....kerstloper daar moet ik toch niet aan denken terwijl het nog zomer moet worden!
Morgen hebben we een gesprek met de Amish mensen en we hopen ook daar mee verder te kunnen gaan.
Nu maar eens even naar dromenland voor al die nieuwe ideetjes
Veel liefs
Jasmijn Katermans

zondag 23 mei 2010

viooltjes

Op deze mooie pinksterdag wil ik jullie toch een klein projectje laten zien dat niets met katten te maken heeft......maar wel met de mooiste bloemetjes van de wereld.... viooltjes

Dit toilettasje heb ik van een leuk "blokkenstofjes" gemaakt.

Vandaag hoop ik nog wat kleine spulletjes af te krijgen zodat ik volgende week eens aan een groter project kan gaan beginnen.
fijne dag allemaal!
Jasmijn

vrijdag 21 mei 2010

American Schoolgirl Club

Hallo allemaal,
vandaag ben ik lid geworden van de American Schoolgirl Club van Country Lane Quilts!

Van juni tot en met november komt er iedere maand een patroontje voor een "poppenquilt" Gezien alle leuke voorbeelden op de site van Country Lane Quilts kan ik me er al erg op verheugen
groetjes Jasmijn

vrijdag 14 mei 2010

Hier ben ik dan.......


Hallo allemaal!!

Hier ben ik dan Jasmijn Katermans. Op dit blog wil ik de mensen een klein beetje wegwijs maken in onze familie!

Als ArtistoCats proberen wij mooie dingen te maken en andere mensen kennis te laten maken met lekker creatief bezig zijn!

Meestal is dat quilten maar het kan ook kaarten maken of borduren zijn.

Op onze foto's moet u nog even wachten want die zitten nog in een van de bijna 300 verhuisdozen die wij nog moeten uitpakken. Zondag a.s gaan we nieuwe foto's van de poppenkinderen maken! Let dus op nieuws!
Op de foto hierboven ziet u de quilt die wij alweer een poosje geleden hebben gemaakt en wat eigenlijk ons "uithangbord" is geworden
Vanaf nu ga ik met de bloemetjes hexagons beginnen.... ik ga iedere woensdag van hexagonnetjes een bloemetje maken. Later hierover meer!
met een vriendelijke poot van Jasmijn