dinsdag 3 januari 2012

Kijk eens.....

Hallo allemaal,

Wat lekker dat alle drukke dagen weer voorbij zijn. Geen knallen meer die mij uit mijn slaapjes houden en er komt weer een beetje regelmaat in ons Katermans leventje.

Kijk eens wat oop weer voor mij heeft gemaakt...... een echt tafel garenrekje

Als ik dan lekker zit te werken aan mijn Broderie Perse quilt hoef ik niet iedere  keer op te staan maar heb ik alles bij de poot. Onderop kan ik nog wat kleine spulletjes leggen.
Ons mams heeft alles met de zaagmachine uit het hout gezaagd en oop heeft alles in elkaar gezet en er een mooi laklaagje overheen gedaan.
Ik denk dat ik vraag of ze er aan de zijkant nog een klein haakje aan maken voor mijn schaartje.

Ondertussen heb ik zelf nog snel even een handig mapje gemaakt voor een klein werkje voor onderweg.

Nou ik ga weer lekker verder want het is hier echt slecht weer en dan zit ik het liefst met een paar lapjes bij de kachel steekjes te zetten.

groetjes van ons allemaal!

9 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Ik vind het een dot van een garenhoudertje, daar kan oop wel mee reclameren in e ateliertje, ben ik de eerste besteller....Hier waai je ook compleet uit je hempie!

Francien zei

Handig hè Jasmijn zo`n mooi rekje...ik heb het alleen ietsje anders...die oop van jouw is hartstikke handig zo te zien...het is een geweldig leuk rekje geworden... knap hoor....het mapje lijkt me ook handig....en die wind.....ik kon niet eens op de fiets vandaag...als je ergens de hoek om kwam was het bar en boos...om van boven op de dijk maar niet te spreken...ben blij dat ik thuis ben...

Johanna Zweden zei

Dat ziet er handig en stevig uit,en leuk je mapje

Groetjes Joke

Annemarie zei

Handig zeg zo'n garen rekje! Is inderdaad heel irritant om elke keer van je werk af te moeten om garen te zoeken. Groetjes, Annemarie

Marianne G zei

Dankjewel voor je lieve reactie op mijn blog!

Anoniem zei

hoe zit dat mapje nu in elkaar? daar ben ik reuze benieuwd naar. en dat klossenrek vindt ik geweldig ... mar kunnen er niet meer geplaatst worden?

Jasmijn zei

He "anoniem" ik kan je helaas niet mailen. Stuur mij even je een mailtje (katermans@hotmail.com) en ik stuur je het patroontje door.
groetjes van ons allemaal

Miny zei

Wat een handig rek mijn pa eens even laten zien.
Je mapje is leuk.

Groeten Miny

Chris zei

Hallo Jasmijn. Leuk om even op je blog rond te speuren. Bedankt voor je leuke reactie op de mijne!
Wat een handige Oop heb jij!! Heerlijk is dat. Maar zo te zien heb jij zelf dat ook hoor. Leuk en gezellig mapje heb je gemaakt. Groeten van mij.