woensdag 1 oktober 2014

Eindelijk!!

Na weken van wachten maar vooral onze mondjes houden, wat nu eenmaal heel moeilijk is voor een Katermans, mogen wij het vanaf vandaag van de daken schreeuwen!! Wij gaan de Stonefields maken!!
Gisteren zijn alle enveloppen door Bossche Quilt en Meer naar het postkantoor gebracht en vandaag mag iedereen die zich ingeschreven heeft het langverwachte patroon op komen halen.

Maar ja Jasmijn zou Jasmijn niet zijn als ze voor iedereen die aan deze quilt gaat werken nog niet een paar tips en trucs zou hebben. Vandaar dat we maar een extra pagina aan ons blog hebben gemaakt om iedereen te laten zien hoe wij hier met de quilt bezig zijn.
Dit is het eerste blokje waar we mee begonnen zijn? Natuurlijk met een plaatje van een poezenman in het midden. Want in een quilt gemaakt door de Katermansjes......mogen kattenstofjes natuurlijk niet ontbreken. Natuurlijk kan iedereen nu wel raden wat er in die schitterende mand zit. Naast de patronen natuurlijk een hele berg stofjes die we in de afgelopen tijd al uitgezocht hebben. Maar daar over later meer......

7 opmerkingen:

Wietskes Quilts zei

Helemaal leuk!!!!

Chris zei

Het klinkt heel erg goed hoor en ook de tips zien er professioneel uit. Ben benieuwd hoe het allemaal verder gaat.

Noa Tonnis zei

Een mooi blokje oo naar de volgende

Anny zei

Wat een gezellig poezebeesten daar in het midden. Ik heb net de eerste envelop open en kijk vooral naar al de geweldige blokjes.

Wilma zei

Wat een geweldig leuk blokje, gezien ik een poezenliefhebber ben ga ik ook zeker poezenstofjes in mijn quilt verwerken. Ik ga je volgen, lijkt me leuk.

tiny zei

Heel leuk blokje, ik heb me niet opgegeven , maar ga het zeker volgen hoe het wordt.

quiltingmieke zei

piep wat een leuk blog heb je, kwam via Bossche.....hoer terecht, zalig, ben volger geworden, altijd leuk toch, hier ligt de Gosiip klaar om te starten knuf