zondag 12 april 2015

Nieuwe stonefieldspagina

Hallo allemaal,

Allereerst sorry dat ik te laat ben met de uitleg voor de Stonefield blokken. Helaas zijn de afgelopen weken zo hectisch voor mij verlopen dat ik even geen Stonefields energie had.
Dankzij de vele, hartverwarmende reacties die ik gekregen heb via de mail en facebook komt de energie langzaam weer terug.
Ik ben er nog lang niet maar de zon is ook hier weer een beetje gaan schijnen.

Dus is het kistje weer op tafel gezet en ben ik nu druk met bloemetjes en hexjes.....even geen moeilijk werkje wat toch een beetje afleiding geeft.

Ondanks vele verzoeken heb ik na overleg met Susan Smith toch besloten om mij te houden aan haar wens om geen uitleg te geven over de blokken voor de komende maanden. Dit was immers de afspraak de we vorig jaar zomer hebben gemaakt en daar blijf ik dan bij. Er komt nog zoveel leuks van Susan in de komende maanden maar nu eerst de Stonefields!

Wat ook een heerlijk werkje was,was het kadootje dat ik  "mocht" maken voor hele lieve mensen die vandaag vieren dat ze 60 jaar getrouwd zijn.
Wat moet je geven aan mensen die op leeftijd zijn en eigenlijk alles al hebben??? Het dienblaadje vul ik met lekkere bonbons en een gezellig lichtje. Het zijn mijn ouwe buurtjes waar ik mijn hele leven al een fantastisch contact mee heb. Naar hun feest gaan lukt me niet maar ik wil het toch niet voorbij laten gaan.                        Tot snel!!
 
 


2 opmerkingen:

Johanna Faber zei

Schitterend handwerk
Groetjes uit Zweden

Chris zei

Schattig, dat dienblaadje en ze zullen er heel blij mee zijn.
Ik hoop dat je je gezondheid weer helemaal terug krijgt!