zondag 21 januari 2018

Weer terug!!

Vandaag is het zondag 21 januari 2018. Wat is de tijd toch nog snel gegaan en wat hebben wij Katermansjes een slecht jaar achter de rug!

Moest Oma toch naar het verpleeghuis ondanks dat we haar zo graag thuis hadden willen houden, verloren wij in mei ons Oopje en onze Bas.

Hoe moet je verder naar zo'n jaar?? Gelukkig is ons team weer versterkt. Jasmijn heeft een echte assistente gekregen, onze Juub (officieel heet ze Jublilee Fleur) en Lilou en Niels dragen bij alles ook hun pootje bij.

Verder was het goed nieuws dat net na de zomer wij een heuse quiltwinkel vlakbij hebben gekregen. Atelier Slagmaat zit tegenwoordig in Ophemert en inmiddels hebben we er al een aantal gezellige ochtendjes doorgebracht.

Natuurlijk zijn we in Januari met nieuwe quilts gestart. Allereerst is dat de Splendid Sampler. En omdat we wat meer vrolijkheid willen, gaan we deze is in vrolijke kleurtjes maken.
Om te beginnen een vrolijke cupcake zonder calorie├źn.

Ook gaan we natuurlijk verder met alles wat Oopje ons heeft nagelaten. Allereerst het ezeltje dat nog niet helemaal af was maar wat nu staat te pronken met het eerste quiltje van de maandserie van Quilt at Home.
Dus hoe moeilijk het soms is, we pakken de draad, kwast en zaagje toch maar weer op!
Tot snel.

Geen opmerkingen: