vrijdag 13 augustus 2010

een bijzonder bericht

Vandaag een bijzonder bericht...... Als kattenmama van Jasmijn mag ik dit vandaag plaatsen omdat mijn kleine quiltpoesje morgen alweer 5 jaar gaat worden. 4,5 gelukkig jaren bij de fam. Katermans na een verschrikkelijke start van haar leventje.
In november werd ik gebeld door mijn fokster die een poesje had teruggekregen....met een gebroken staart omdat er een deur was dicht geslagen en een scheve kaak door een trap tegen haar gezichtje. Mijn hart brak al bij het verhaal alleen en natuurlijk was ze bij ons welkom.
Jessmin Paerl werd gewoon Jasmijntje en kwam verschrikkelijk zielig bij ons binnen. Weken lang heeft ze in een klein  mandje naast me op tafel gestaan totdat ik op een ochtend benenden kwam en zij mijn in aanbouw zijnde poppenhuis had gekraakt. Tot op de dag van vandaag is dat nu haar "brokkenkroeg" Het mandje moest gelukkig een grotere mand worden maar mijn werktafel is tot de dag van vandaag haar vaste plek. Verhuis ik met mijn spulletjes naar buiten......Jasmijn gaat met mij mee.
Als er vriendinnen komen quilten..... Jasmijn is erbij. Hierdoor is uit een grapje "Jasmijn's Quiltkaffee" ontstaan.
Mijn kleine meisje is inmiddels een gezonde poezenmeid geworden die de brokjes niet uit haar bakje laat stelen. Maar nog altijd ben ik haar grootste vriend en is ze pas echt gelukkig als we samen lekker met onze stofjes aan de gang zijn.
Morgen gaan we haar "kroonjaar" natuurlijk vieren. Een nieuw mandje, een eigen lapjesdoos en natuurlijk een lekkere verse vis!!
Mijntje, morgen is dit blog weer alleen voor jou verhaal maar dit wilde ik toch even kwijt! Je bent een schat van een quiltpoes!
Janine

3 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

Hey Jasmijn gefeliciteerd.
Koppies van Myra, Bobby en Belle

Ellen zei

Gefeliciteerd Jasmijn!
Wat een akelig begin van je leventje, maar wat fijn dat je zo'n goed thuis hebt gevonden, met een lief vrouwtje en lapjes, draadjes en alle dingen waar poezen dol op zijn!

Mirella zei

het is maar goed dat ze bij jou terecht is gekomen.Nu heeft ze het erg goed bij je.
Nog vele jaren.
groetjes Mirella