zaterdag 11 februari 2012

I spy......

Wie kent het niet....ik zie, ik zie....wat jij niet ziet. Als ik als kind lang in de auto moest zitten was het een van de favorieten spelletjes. Uren zaten omaatje en ik te raden naar rode auto's, of zomaar iets wat aan ons voorbij ging. Onlangs werd mij duidelijk dat een I spy quilt teruggaat naar dit spelletje

Door deze herinnering maar ook door het feit dat ik heerlijk mijn prachtige voorraad kattenstofjes hiervoor kon aanspreken ben ik begonnen aan een I spy quiltje. (ehum al heb ik wel kattenstofjes voor een grote quilt geloof ik)

De eerste voorraad hexagonnetjes zijn geknipt en een kleurtje voor de driehoekjes....tja dat kon niet anders als onze "huiskleur" lichtpaars worden.

Vanmiddag er een paar aan elkaar gezet...het begin is dus gemaakt.
Onze  kleine  Toby kijkt rustig toe maar dit was slecht van korte duur hihihi. Maar ja als je nog zo jong bent is een stapel lapjes toch wel erg verleidelijk.

Mocht je ook gek zijn van themastofjes en ook aan de I spy quilt willen beginnen.
Mail mij gerust het patroon ligt voor je klaar.

Groetjes van ons allemaal!!

5 opmerkingen:

Chris zei

Toby houdt de boel wel in de gaten! Echt een 'spy-poes'. Wat leuk om op deze manier met die thema lapjes te werken. Zulke voorraadjes heb ik niet hoor. Fijne weekend.

Ellie's Quiltplace zei

Wat een super leuk idee! Heerlijk om zo die herinneringen op te halen. Ik heb dat met m'n piramidequilt. Vroeger kon ik ook van die spelletjes spelen. Zoek het mooiste stofje, of juist het lelijkste en zo verder. Wat fijn dat je met zo weinig zoveel plezier kon hebben.

Johanna Zweden zei

Ja ook ik deed dat met mijn Oma
leuk je katten quiltje, en poes vind dat ook
kijk uit naar het resultaat
Fijne zondag groetjes Joke

Marcha zei

oh wat een leuke hexjes! dat word een heel mooi quiltje denk ik! succes er mee

sunny zei

omdat ik ook een poezenvrouwtje ben zou ik graag het patroon willen ontvangen. Stuur je graag wat poezenplaatjes als dank.
Stoffige groetjes Sunny
onlysunshine4you@hotmail.com