zondag 5 februari 2012

Mooi?????

Nu is mijn mama helemaaaal niet trots op ons....... worden wij echt niet iedere dag gepest met kammetjes en borsteltjes maar vanmiddag moesten we er aan geloven.
Ons mams kreeg de fotocamera van opa te pakken en plotseling moesten we op de foto!

Maar wees eerlijk: zijn we geen plaatjes???

Hierboven mijn broertje Sam, inmiddels al een heer op leeftijd. Hij ligt het liefst lekker in de vensterbank in het zonnetje.

Hiernaast onze Koen. Beetje aan de maat maar dat is vacht hoor......Tja en dan ikzelf  he! Zelden heb ik zo mooi in de camera gekeken!

Ons mams zit dus nu te glimmen van trots.

Zo nu ga ik snel mijn siggy's voor vandaag afmaken zodat ze nog op de bus kunnen......als de TNT meneer hier komt want het is hier super mooi maar ozo koud.
Komende week heb ik nog veel te maauwen want ik ben lekker bezig.

groetjes voor vandaag, geniet van het weer en tot de volgende keer.

Jasmijn

7 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Ohhh, wat een heerlijke foto,s! en ze kijken al net zo donker als die grote beer van ons. Die heeft me een hekel aan de sneeuw, dat wil je niet weten, zwaar chagrijnig wil hij NIET naar buiten

Chris zei

Hahaha, ik moet wel lachen bij het zien van jullie snoeten hoor! Volgens mij hadden jullie er toch een beetje de P in! Maar mams kan trots zijn hoor, wat een kanjers!

Lida zei

Het is bij jullie dus een heuse kattenbende en jullie houden ook niet van kammen en borstelen! Nu ik ook niet hoor, heb er een bloedhekel aan en dan gaat de baas ook nog de klitten eruit knippen met een schaartje, maar ja ik hou nu eenmaal van graven en dan komen er klitten van! Maar ik ga nu lekker verder kauwen op mijn bot, maar moest van het vrouwtje vragen wat een I Spy quilt is, zal wel weer met die lapjes te maken hebben! Woef
Tara

Ellen zei

Wat een mooie poezenbeesten zijn jullie toch, en ook al kijken jullie wat donker de camera in het zijn toch pracht plaatjes waar het vrouwtje super trots op kan zijn hoor.
Groetjes, Ellen

Johanna Zweden zei

O wat een schitterende poezen, en wat een snoetjes enig
Wat zal je daar trots op zijn
fijne maandag gr joke

Marcha zei

wat een heerlijke snoetjes! Ja, ik snap dat die even op de foto moeten! En wat is je speldenpoes leuk geworden!

Anje-Grietje zei

Dag, dag, hier Noorsebospoes Quibelle van de Hjerteknuser, wat hebben jullie veel geduld zeg.... Mijn vrouwtje kan zich in alle bochten wringen en krijgt mij dan nog niet mooi op de foto.......
Bewonderingsgroetjes Wuibelle en Anje.