zondag 3 juni 2018

Een speciale snoeppot!Hallo allemaal!
Wat een weertje hadden we afgelopen dagen he. Nou ik heb veel geslapen en liggen denken aan mooie quiltjes, maar een naald in mn pootjes.....nee daar was het te warm voor.

Allereerst wil ik jullie even voorstellen aan mn broertje Joep. Met Pinksteren is hij binnengestapt en inmiddels al helemaal thuis. Zijn speciale kattenbrokjes geeft hij aan mij.....en stiekem smult hij al van de grote kater brokken


Gisteren zijn we druk geweest voor oma. Toen ons mam op bezoek was was oma heel verdrietig want ze wist niet meer welke dag het was. Ook dacht ze dat het april was terwijl we toch echt al in juni zitten. Mijn zus Madelief had een goed plan en met zn alle hebben we de hele middag zitten knutselen. De jongens hebben een mooie plankje gemaakt, Niels heeft op de computer briefjes gemaakt die we van een laagje plastic hebben voorzien en zo kan oma nu elke dag precies zien welke dag het is. Alleen nu dat ene kaartje nog ff op maat maken hihihihi.En dan de Snoeppot......Ons mam vindt snoeppies helemaal niet lekker dus die mooie snoeppot stond al weken leeg op de plank.....nu ben ik aan een nieuw projektje begonnen en daar moest ik een heeeeeleboel kleine snippertje voor maken.....crazy quilten heet dat (en ik ben natuurlijk ook een beetje crazy). En zeg nou zelf deze pot is toch voor mijn snippers gemaakt?
Straks vraag ik aan een van mijn zusjes of ze de stukjes aan elkaar willen zetten op de naaimachine.....van ons mam mag ik nl. nog niet met de machine spelen.....is te gevaarlijk voor mijn poezenpootjes zegt ze. Ik ga er dan naast zitten en zeg precies welk stukje waar moet komen want dat heb ik al in mijn bolletje zitten. En die snoeppot.....die is nu van Juub!
Nou iedereen een fijne zonnig dag verder en de groetjes van ons allemaal
Tot snel.

3 opmerkingen:

Mrs. Sutherland zei

Ach wat sneu dat oma de dagen niet meer kan volgen.Dan is het toch fijn als er naderhand lapjes zijn om één en ader een plaatsje te geven.
En dan nog wel crazy! Fijne week, Mar

Annelein zei

Hi Jasmijn... op mijn blogpagina staat ergens onderaan bij deel 4 een link naar het patroon... Zo gaat het je vast lukken...

Anoniem zei

Dag Jasmijn,

Zou ik het schema van de Stonefieldquilt nog kunnen krijgen. Het is voor jou al heel lang geleden, maar ik ben er pas net aan begonnen en doe dat aan de hand van jouw tips.

M.vr,gr.
Irma